Küldetésünk
Az ATYS-CO Kft. missziója, célkitűzései a jövőre nézve PDF Nyomtatás E-mail

Alapvető stratégiai elképzelései:

  • A csapat tudatos építésével, a munkatársak folyamatos képzésével, az eszközpark színvonalának emelésével biztosítani kell, hogy a cég a lehető legnagyobb mértékben meg tudjon felelni a partnerek mindenkori elvárásainak.
  • A társaság gyártótól független, azaz az alkalmazott eszközök, berendezések, metódusok kiválasztásánál mindig a megoldandó technológiai feladat paraméterei, illetve a Megrendelő elvárásai, preferenciái a mérvadóak.
  • A társaságnak képesnek kell lennie teljes körű szolgáltatásokat nyújtani a Megrendelő felé a rendszer egész élettartamára vonatkozóan. (Felmérés, tanulmánytervek, kiviteli tervek, HW-SW kivitelezés, terepi műszerezés, szerelés, üzembe helyezés, üzemeltetés, szerződéses karbantartási tevékenység.)

Üzleti partnereink fokozatosan növekvő értékű megrendelései törekvéseink helyességét visszaigazolták. Tudjuk azonban, hogy a bizalom megtartásáért érzékeny antennákkal kell figyelnünk meglévő, illetve potenciális üzletfeleink jelenlegi, illetve eljövendő igényeit. Ezen információk birtokában már ma igyekszünk felkészülni a holnap feladatainak megoldására.


 

Tápegységáruház

WEBSHOP_PROMO

Energiashop

ATYS-CO Energiashop

iparibanner

Kaputechnika

cameshop_webshop

Hirdetés

*** KIADÓ IRODÁK ***

Cégünk algyői telephelyén 16-32 m2 alapterületű helyiségek

irodabérlet céljából kiadók.

(összkomfortos, internet, telefon, közös használatú konyha, tárgyaló)

Képek: Iroda-01 - Iroda-02

 

Érdeklődni: algyo@atysco.hu