Felhasználási feltételek PDF Nyomtatás E-mail

Az oldal regisztrált vagy regisztráció nélküli használata jelen szabályzat kötelező érvényű elfogadásának minősül.

Az ATYS-CO Kft. (továbbiakban: "szolgáltató") fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül, akár visszamenőleg is megváltoztassa. A szabályzat minden oldal alján megtalálható "Felhasználási feltételek" linkre kattintva érhető el. Változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége.

Az oldal működése

A szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz a felkerült anyagok elérhetőségének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (oldal elérhetetlenség, adatbázis sérülés, illetéktelen használat stb.) és a szolgáltatás teljes vagy részleges megszűnésével kapcsolatos károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

Az idézetek felhasználása

Az oldal tartalma az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvény 7. § (1) alapján gyűjteményes műnek minősül és szerzői jog védelem alá esik. Az egyes idézetek kis mennyiségben szabadon felhasználhatóak, nagyobb mennyiségű idézet átvételéhez vagy profitorientált felhasználáshoz azonban az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges. Idézetek átvétele esetén megköszönjük, ha az adott oldalon forrásként elhelyezel egy ránk mutató linket.

Regisztráció

Az oldal egyes funkcióinak használatához regisztráció szükséges. A www.atysco.hu illetve www.atys.co.hu adatvédelmi nyilatkozata az "Adatvédelmi irányelvek" menüpont alatt érhető el.

Tilos olyan felhasználónév használata, amely

 • Megtévesztő módon hasonlít más felhasználó, híres ember, közéleti személyiség, intézmény vagy szervezet nevére,
 • Trágár kifejezést tartalmaz,
 • Egyértelműen köthető egy már törölt felhasználónévhez.

A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az inaktív (több mint 2 éve nem használt) felhasználóneveket és az általuk feltöltött tartalmakat a felhasználási feltételekben szabályozott módon törölje.

Hozzászólások

A hozzászólásokkal kapcsolatos mindennemű felelősség a hozzászólót terheli. Az oldal üzemeltetője valamint a kijelölt moderátorok jogosultak, de nem kötelesek a feltöltött hozzászólásokat ellenőrizni, és a szabályzat megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni.

Tilos olyan hozzászólás elhelyezése, amely

 • Szerzői jogokat, személyiségi jogokat, adatvédelmi törvényeket sért,
 • Jogszabályba ütközik, vagy bűncselekményre, jogsértésre történő felhívást közöl,
 • Agresszív, személyeskedő, trágár, erotikus, rágalmazó, kötekedő, diszkrimináló vagy gyűlöletkeltő,
 • Nemzeti, etnikai, faji vagy vallási hovatartozás alapján hátrányosan megkülönböztető, illetve azt indokolatlanul firtató,
 • A beépített szószűrő szándékos kikerülésével tiltott szavakat használ,
 • Rendszeresen a témához nem kapcsolódó hozzászólásokkal zavarja az oldal használatát,
 • Feltűnően zavarja a kulturált, folyamatos eszmecserét,
 • Politizál, szándékosan politikai álláspontot sejtet vagy firtat,
 • Reklámot tartalmaz.

A felhasználó a vendégkönyv használatával hozzájárul, hogy hozzászólásai a vendégkönyv olvashatóságának megóvása érdekében akkor is elérhetőek maradjanak, ha a regisztrációja törlésre kerül.

Üzenetküldés

Az oldal belső üzenetküldője segítségével csak személyre szóló üzeneteket szabad küldeni, reklámüzenetek kiküldésére nem használható. Reklámnak minősülnek azok az üzenetek is, amelyek a szerkesztőség külön engedélye nélkül több felhasználónak lettek kiküldve és honlapcímet tartalmaznak, akkor is, ha a küldőnek nem fűződik érdeke a honlap reklámozásához.

Egyéb rendelkezések

A felhasználási feltételek megsértése a hozzászólások vagy a felhasználónév külön figyelmeztetés nélküli törlésével, a hozzászólások időleges tiltásával, vagy az adott felhasználó IP cím, felhasználónév vagy egyéb egyedi jellemzők alapján történő kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot bármely felhasználó külön figyelmeztetés és indoklás nélküli kitiltására.
Módosítás dátuma: 2013. január 28. hétfő, 19:38
 

Tápegységáruház

WEBSHOP_PROMO

Energiashop

ATYS-CO Energiashop

iparibanner

Kaputechnika

cameshop_webshop

Hirdetés

*** KIADÓ IRODÁK ***

Cégünk algyői telephelyén 16-32 m2 alapterületű helyiségek

irodabérlet céljából kiadók.

(összkomfortos, internet, telefon, közös használatú konyha, tárgyaló)

Képek: Iroda-01 - Iroda-02

 

Érdeklődni: algyo@atysco.hu